Kosmetisk akupunktur er ansigtsløft og rynkebehandling uden kosmetiske operationer og medicinske indgreb. Behandlingen giver synlige resultater efter få behandlinger. Kosmetisk akupunktur er meget populær i USA og er nu kommet til Danmark, hvor interessen for dette nye naturlige og sunde alternativ også er stærkt stigende.

Jeg arbejder blandt andet med ansigtets mange muskler, hvor jeg stimulerer de underaktive muskler, for at stramme dem op, og afspænder de overaktive muskler, da de for eksempel kan danne rynker i panden, mellem øjenbrynene eller trække mundvigene nedad. Her bruger jeg nåle og en speciel massage til at aktivere og afspænde de rette muskler for at normalisere deres spændingsgrad og forbedre ansigtets udseende.

Derudover undersøger jeg huden for collagentab og stimulerer vævet til en øget collagenproduktion. Collagen er hudens byggesten, som forsvinder gradvist med alderen. Der er mange faktorer der har indflydelse på, hvor tidligt collagentabet begynder at vise sig og hvor hurtigt det skrider frem. Gener, rygning, stress og livsstil generelt spiller blandt andet ind.

I behandlingen bruger jeg også klassiske kinesiske punkter for at forbedre effekten.

Jeg bruger nåle af højeste kvalitet, der er fremstillet af forstærket kirurgisk stål med siliconecoating og indføringshylster for et smertefrit indstik.

De cremer og serum jeg bruger er udviklet specielt til brug ved kosmetisk akupunktur. De er økologiske og uden parabener og parfume.

 

Læs mere om fordelene ved kosmetisk akupunktur, og hvad jeg kan behandle her.

Læs mere om Silkehud og min uddannelse ved at klikke her.